Upgrade de imagine pentru compania S38

Data 07/09/2015
Upgrade de imagine pentru compania S38

Reprezentând interfața directă dintre compania S38 și clienți, pasul făcut înspre îmbunătățirea performanțelor site-ului www.s38.ro a fost unul oarecum natural și necesar. A fost realizat și lansat noul site S38, aducând un aer proaspăt în ceea ce privește imaginea și modul de prezentare al companiei de consultanță imobiliară pentru păduri, terenuri agricole și terenuri intravilane.

După o perioadă îndelungată în care compania S38 s-a dedicat dezvoltării imaginii și a modului în care clienții percep și reacționează la serviciile companiei, s-a reușit lansarea noului site www.s38.ro. Din anumite puncte de vedere, conceptul site-ului nou este asemănător cu cel vechi, motivând acest lucru prin faptul că nu s-a dorit o schimbare radicală, ci o upgradare la noile cerințe ale mediului on-line.

Necesitatea aducerii de îmbunătățiri a fost dată și de optimizarea pentru utilizarea site-ului pe telefoanele mobile sau pe alte gadget-uri. De asemenea, s-a realizat modulul de ”Log In” pentru clienți, acolo unde pot fi urcate ofertele, iar clienții au spațiul lor privat în care să își gestioneze ofertele, să primească informările și statisticile cu privire la activitatea site-ului. În acest mod, compania S38 crește gradul de transparență în ceea ce privește relația cu clientul.

Pentru că este o companie definită de clienți, noul site prezintă o secțiune special creată pentru testimoniale, acolo unde clienții își vor putea spune părerea cu privire la colaborarea avută cu reprezentanții companiei S38. Blogul este un nou modul a cărui necesitate este evidentă într-un mediu on-line în care conținutul reprezintă unul dintre cele mai importante modalități de departajare față de concurență.

Ștefan Niță, managerul general al companiei S38 a transmis următoarele: ”Suntem deschiși la schimbări și înțelegem că existența în mediul on-line este posibilă doar dacă parcurgem anumiți pași. Unul dintre acești pași a fost făcut și suntem mândri de acest lucru. Avem un site nou, optimizat pentru toate mediile de comunicare, care reacționează rapid și care oferă avantaje clare pentru client prin intermediul spațiului special pe care i-l pune la dispoziție. Vrem ca orice client să aibă încredere în noi și să înțeleagă că tot ceea ce facem este în beneficiul lui. Ne mândrim și cu blogul care va oferi informații periodice cu privire la piața de imobiliare și nu numai.”

Compania S38 este o organizație a cărei scop este acela de a intermedia tranzacțiile imobiliare cu păduri, terenuri agricole și terenuri intravilane, reușind de-a lungul timpului să se impună ca și o companie stindard pentru acest domeniu de activitate în România și cu precădere în Regiunea Sudică. Obiectivul companiei S38 este acela de a-și crește suprafața de pădure aflată în portofoliu, de a realiza tranzacțiile în timpi cât mai mici și de a crește în mod continuu baza de clienți. În vederea obținerii acestor deziderate, s-au făcut pași mari înspre dezvoltarea imaginii brandului și în identificarea de noi metode de promovare.

Persoana de contact
Ștefan Niță, Manager General
S38 Company,
Telefon: 0721.358.487
e-mail: office@s38.ro
www.s38.ro

 Ultimele oferte