Serviciile companiei de consultanta imobiliara S38

Păduri

În România, pădurile reprezintă ”Aurul Verde” al țării, o bogăție de care dispunem și de care ne mândrim în fiecare moment. Totuși, pădurea, lemnul, reprezintă o resursă extrem de utilă în multe privințe, cu precădere în cadrul industriei prelucrătoare. 

Tranzacționarea unei suprafețe de pădure poate să fie asemănată cu o operă de artă. Vânzătorul aduce elementele primare, pastelurile, șevaletul, hârtia, iar consultantul este artistul care creionează pictura finală. În fiecare tranzacție se caută perfecțiunea, care în cazul nostru este definită de prețul de vânzare final, de timpul scurt al intermedierii și de metodele de promovare.

Ofertanții pe care îi căutăm sunt în general fondurile de investiții, companiile care operează în industria de profil, precum și investitorii privați. Nu ne limităm la granițele României, ci se caută clienți și în străinătate. 

Tranzacționarea unei suprafețe de păduri reprezintă o muncă uneori titanică, în care consultanții sunt nevoiți să ducă negocieri lungi cu vecinii proprietarilor pentru a reuși obținerea unei suprafețe mai mari de pădure. Trebuie să se țină cont că în general, se caută păduri cu suprafețe de peste 100 ha. 

Una dintre cele mai mari realizări alre Companiei S38 este negocierea și alipirea unei suprafețe de 2000 ha pădure, în vederea tranzacționării acesteia. 

Fiecare pădure scoasă la vânzare aduce cu ea o prezentare detaliată a componenței acesteia. Se vor oferi informații cu privire la poziționarea pădurii, altitudine și panta pe care se află pădurea. Vor mai fi prezentate atât procentual cât și ca și suprafață tipurile de lemn din care este formată pădurea. De asemenea, vă vom oferi date cu privire la vârsta copacilor pe tipuri de masă lemnoasă. Pe lângă acestea, se prezintă clasa de producție a lemnului și starea juridică a pădurii.

În completarea celor de mai sus, veți dispune cu titlu informativ de infografice care să vă ajute să treceți cu rapiditate peste informațiile descrise textual.

Compania S38 are un obiectiv foarte clar, și anume să scadă timpul de realizare a tranzacțiilor imobiliare. Știm cât este de important să valorificați activul deținut, dar și cât este de important pentru un investitor să își respecte planul de afaceri propus. Din acest motiv, ne place să fim mereu la înălțime și să obținem cele mai bune rezultate din fiecare tranzacție.  CASTIGAM IMPREUNA!

Ultimele oferte