Incarcare harta...

Padure de vanzare in judetul Buzau 450000 mp

€ 125,000 
judet Buzau
  • ID oferta: 619
  • 2155
  • Suprafata teren:
    450000 m2
  • Tip oferta:
    Paduri
  • Pret Vanzare:
    € 125.000

Descriere oferta

Padure de vanzare situata in Judetul Buzau in suprafata de 45 ha. Comasata 100%, amplasata pe versant ondulat la o altitudine cuprinsa intre 245-430 m si cu inclinatie de 20G. Compazitia arboretelui este Gorun 50% si Tei 50% si clasa de productie 3. Volumul total de masa lemnoasa este de 276mc/ha si este repartizat astfel: 5509 mc Go si 7270 mc Te.  Varsta arboretelui este structurata: 90 de ani - Go - 10%, 70 de ani - Go,Te - 60%, 50 de ani - Go,Te - 30%. Rata de crestere este de 6,7mc/ha. Padurea are cadastru, intabulare si amenajament silvic valabil pana in 2022.

Detalii oferta

Tip: Paduri
Operatiune: vanzare
Inclinatie: 20G
Altitudine: 245-430 m
Pret Vanzare: € 125.000 
Suprafata (mp): 450000
Suprafata (ha): 45

Alte caracteristici

Acces Padure: Drum forestier

Tipul arborilor

Varsta arborilor

Altitudine 245-430 m


Grafic evolutie pret oferta





Comentarii

S38