Adauga un teren sau o padure de vanzare

Echipa S38 încearcă să transforme totul într-o aventură plăcută și ușor de gestionat. Mergând pe acest considerent, vă punem la dispoziție o modalitate rapidă de încărcare pe platforma noastră a proprietății pe care doriți să o scoateți la vânzare.

Ce trebuie să faceți? Nimic mai simplu, doar să completați formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu steluțe roșii sunt obligatorii, fiind necesare pentru ca unul dintre consultanții noștri să poată să ia legătura cu dumneavoastră.

Celelalte câmpuri se pot completa ulterior, după ce discutați mai multe aspecte cu noi. Vrem să știți că vă putem ajuta să stabiliți prețul corect, să scoateți în evidență acele detalii care contează cu adevărat pentru un potențial cumpărător și acele poze care scot cel mai bine în evidență proprietatea dumneavoastră. Fără acestea, anunțul ar fi sec și fără importanță pentru un posibil cumpărător. Mai mult, nici noi nu am putea să prezentăm produsul pe care îl scoatem la vânzare, ceea ce face tranzacționarea mult mai dificilă.

În concluzie, vă invităm să completați câmpurile de mai jos, să discutați detaliile cu unul dintre consultanții noștri și să vă pregătiți pentru o călătorie înspre încheierea unei tranzacții fructuoase!

1. Informatii personale

2. Informatii oferta

3. Detalii oferta