Ghid de informatii S38

Compania S38 este un lider în domeniul imobiliarelor, acoperind un spectru de piață dificil pentru majoritatea companiilor de profil, respectiv tranzacționarea de păduri, terenuri agricole și terenuri intravilane. Având în vedere că ne dorim să fim transparenți, prezentăm în continuare modalitatea de lucru cu clienți:

Pasul 1 – Cunoașterea clientului și a proprietății sale

Pasul 1

Modalitatea de muncă, respectiv abordarea pe care compania S38 o are față de clienți este identificată prin reprezentare. Ce înseamnă acest lucru? Reprezentarea se referă la exclusivitatea pe care un client o are în abordarea consultantului. Pe scurt, consultantul se va ocupa cu precădere de proprietatea dumneavoastră, generând astfel un output semnificativ într-un timp cât mai scurt. Un consultant nu va avea niciodată un volum de muncă mai mare decât capacitatea sa de gestionare, astfel ca maximizarea rezultatelor să fie asigurată.

Prin reprezentare, clientul este asigurat că proprietatea sa va fi valorificată în cel mai scurt timp, consultantul având în vedere acest obiectiv major. Consultantul va viziona proprietatea, adunând toate informațiile disponibile, astfel ca descrierea să fie cât mai exhaustivă și comprehensivă. Tot consultantul va fi cel care se va ocupa de promovarea în toate mediile și pe toate canalele de publicitate disponibile. 

Pasul 2 – Aplicarea metodelor utilizate în vederea tranzacționării cu succes

Pasul 2

În ceea ce privește publicitatea, vă putem asigura că este principalul nostru interes, fiind conștienți de importanța unui conținut de calitate într-o sferă în care acel lucru care face diferența este orice dar nu banalul. Astfel, folosim atât mediile de comunicare fizică, audio și video, dar și mediile de comunicare online care în zilele noastre au devenit indispensabile pentru existența noastră. 

Suntem prezenți pe numeroase site-uri de profil, pe rețelele de socializare, pe bloguri și pe platformele și directoarele de promovare. Comunitatea pe care compania S38 a construit-o de atâta timp ne ajută să transmitem informația într-un mod activ și parabolic. 

Principala noastră preocupare față de contractul pe care l-am încheiat cu clientul este de a finaliza tranzacția în cel mai scurt timp. Suntem perfect conștienți de importanța cash-ului în economia și finanțele personale, astfel că ne dorim să vă readucem status quo-ul cu care erați obișnuiți. 

Pasul 3 – Negocierea și asistența post-vânzare

Pasul 3

Ne considerăm uneori arhitecți ai negocierilor pentru că suntem nevoiți să inovăm constant și să punem pe masa de negociere elemente care se bazează pe toate celelelate structuri pe care le-am clădit pe întreaga perioadă de derulare a tranzacției. Dar în final, vă putem spune că reușim să tranzacționăm anual proprietăți în valoare de peste 10 milioane de euro. 

Compania S38 oferă și asistență post-vânzare, astfel că puteți să apelați cu încredere la experiența și expertiza pe care o deține în ceea ce privește posibilitățile de reinvestire a banilor sau în ceea ce privește managementul noii proprietăți. În oricare dintre cazuri, suntem alături de client, încercând să creăm o legătură puternică, care să ducă la obținerea celor mai bune rezultate. 

Apelarea la un consultant imobiliar nu trebuie să fie o povară, ci trebuie să marcheze începutul unei noi etape în viața oricărui proprietar sau viitor proprietar.