Dinamica tranzactiilor cu terenuri forestiere indica interesul investitorilor pentru padurile din Romania

Data 25/02/2015
Dinamica tranzactiilor cu terenuri forestiere indica interesul investitorilor pentru padurile din Romania

 

"Aurul verde" al Romaniei incepe in sfarsit sa fie apreciat la adevarata sa valoare. Tranzactiile cu paduri din tara noastra au o dinamica in crestere fata de anii precedenti, o evolutie reflectata si in valoarea terenurilor forestiere tranzactionate in ultimele 12 luni.

Dinamica tranzactiilor cu terenuri forestiere indica interesul investitorilor pentru padurile din Romania

 

Valorificarea acestor bunuri imobile la un pret avantajos pentru tine poate fi facuta insa doar prin respectarea procedurilor legale care indica potentialul lor. Iar in acest domeniu, agentia de consultanta si vanzari imobiliare S38 Land Company ofera pachete integrale de servicii pentru clientii interesati de achizitia sau vanzarea unor suprafete importante deterenuri impadurite .


Sistem de reprezentare pe model occidental

S38 Land Company vine in intampinarea clientilor sai cu un pachet complet de servicii creionat la standarde occidentale, oferind maximum de vizibilitate si eficienta in derularea tranzactiilor, dar si alte servicii conexe pentru reflectarea adevaratului potential al terenurilor forestiere. Expertii consultanti din cadrul companiei vor evidentia in mod profesionist punctele forte ale proprietatii puse in vanzare sau vor identifica cea mai atractiva oferta de pe piata, tinand cont de specificatiile stabilite de client.


Padurile, la mare cautare

Gradul de atractivitate a terenurilor forestiere este ridicat in aceasta perioada, companiile autohtone din industria lemnului, dar si cele straine fiind in continua cautare a terenurilor cu paduri ce au o vechime cuprinsa intre 70-100 de ani. Iti va fi mult mai usor sa valorifici padurea detinuta in proprietate apeland la expertii S38 Land Company.

Firma iti pune la dispozitie un agent imobiliar care te va reprezenta pe intreg parcursul tranzactiei, dar poti beneficia si de consultanta in rezolvarea unor probleme legale ale bunului imobil pus spre vanzare, o evaluare corecta a acestuia, ca si de promovarea intr-un mod atractiv a ofertei tale.


Oferte atractive

Loturile de teren cu atractivitate mare pentru cumparatori sunt cele cu suprafete intre 100 si 1000 de hectare. Pe langa dimensiune, acestea trebuie sa indeplineasca diverse cerinte care sa permita exploatarea rapida a materialului lemnos din padure: un grad mare de comasare a masei lemnoase de valoare, accesul rapid la drumuri forestiere sau la retele de transport feroviar etc. Aceste terenuri sunt printre cele cautate cu insistenta de catre fondurile de investitii si companiile din industria de prelucrare a lemnului.

Adauga oferta ta portofoliului de terenuri forestiere puse in vanzare prin intermediul S38 Land Company pentru a tranzactiona rapid, la un pret corect si fara incurcaturi juridice, bunul imobil cu regim forestier pe care il ai in proprietate. Compania are in portofoliu peste 80.000 de hectare de terenuri impadurite din toata tara, nivelul preturilor osciland intre 1500 si 5000 de euro/ha, in functie de tipul arboretelui.


Servicii de amenajament silvic

Valoarea unui teren cu regim forestier este pusa in evidenta de intocmirea planurilor de amenajament silvic. Oferind o baza complexa de date despre valoarea tenico-econimica si ecologica a proprietatii respective, amenajamentul silvic al unui teren impaduri sporeste considerabil valoarea de piata al acestuia.

Venind in intampinarea nevoilor clientilor sai, agentia de consultanta si vanzari imobiliare S38 Land Company asigura un set de servicii de consultanta silvica care include si realizarea amenajamentelor silvice pentru suprafetele de teren puse in vanzare. In felul acesta, clientii care apeleaza la serviciile S38 Land Company sunt convinsi pe deplin ca evaluarea efectuata de expertii autorizati ai companiei reflecta intru totul valoarea reala a proprietatii pusa spre tranzactionare.


S38 Land Company, tranzactii sigure

Profesionalismul agentilor imobiliari si al expertilor care deservesc nevoile clientilor agentiei de consultanta si vanzari imobiliare S38 Land Company stabilesc noi reguli in piata imobiliara, punand interesul clientului pe primul loc si oferind o gama de servicii complexe pentru acesta. S38 Land Company este garantia unei tranzactii imobiliare in deplina siguranta!

 


Ultimele oferte