Despre compania imobiliara S38

Suntem ceea ce vindem - Aurul Verde al României

Rădăcinile companiei S38

S38 este mai mult decât o companie de consultanță în domeniul imobiliar. S38 reprezintă un standard apreciat de către clienți, fie că este vorba despre vânzători sau despre posibili cumpărători. Am crescut în domeniul imobiliar prin exercițiu, prin constanță și prin multă persuasiune. Ne-am bazat încă de la început pe calitatea serviciilor, în special pe exclusivitatea relației dintre client și consultant.
Am construit o afacere de care lumea are nevoie, marșând pe transparență și pe valoare adăugată. Jucăm tot timpul cu cărțile pe față, lucru care ne-a permis de-a lungul timpului să nu ne pierdem niciodată integritatea. Clienții au învățat să aibă încredere în noi, apropiindu-se tot mai mult și comunicând tot mai ușor. Acest lucru ne permite să vindem o pădure, un teren agricol sau un teren intravilan la prețul corect atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărător.
Am crescut pe verticală, ancorându-ne adânc în mediul de afaceri, construind o afacere sustenabilă și puternic aplecați înspre client. În timp, rădăcinile companiei S38 s-au extins, lăsându-și amprenta în locurile prin care am fost, asupra clienților cu care am discutat și asupra ofertanților care au avut toate informațiile necesare pentru a putea lua decizia corectă.
Exclusivitatea este pentru noi esențială, deoarece ne permite să gestionăm în mod transparent fiecare client în parte, astfel că șansele de succes cresc cu peste 30%.

Trunchiul Companiei S38

Echipa S38 este formată din consultanți imobiliari cu experiență, a căror valori definesc relația pe care o construiesc cu orice client. Suntem oameni care ascultă și pe care ne interesează cu adevărat povestea pădurii, a terenului agricol sau a terenului intravilan. Știm că fiecare poveste este interesantă în felul ei, putând fi utilizată pentru a atrage posibilii clienți, pentru a-i ademeni să analizeze oferta noastră.
Fiecare consultant va lucra exclusiv pentru un client, reușind astfel să își concentreze forțele în totalitate pe o singură valoare. Nu suntem o companie de consultanță imobiliară obișnuită, nu ne-am dorit niciodată să fim priviți astfel. Tiparul nostru se îndepărtează de tiparul obișnuit al companiei autohtone, îndreptându-se mai mult înspre atitudinea occidentală, atitudine care are la bază abordarea pro-client. Pentru noi este mult mai importantă relația pe care o construim cu clientul, pentru că în funcție de aceasta va fi definită colaborarea ulterioară.

Modalitatea de abordare

Cu o atitudine mereu pro-activă, echipa S38 identifică în primul rând nevoile clienților, nevoi care stau la baza oricărei tranzacții. În al doilea rând, se vor discuta modalitățile de promovare, ceea ce va duce la conștientizarea existenței unei noi oferte în piață. Cu o bază de posibili cumpărători impresionantă, S38 va asigura un timp redus de tranzacționare, nefiind astfel nevoiți să rămâneți în piață pentru o perioadă mare de timp.
Suntem eficienți în abordarea oricărei tranzacții, acest lucru datorându-se în principal sistemului de consultanță exclusivă, ceea ce înseamnă că un singur consultant se va ocupa de un singur client vânzător. În acest fel, legătura dintre ofertant și consultant se dezvoltă într-un mod armonios, consultantul reușind totodată să identifice nevoile clientului, precum și noi metode de rezolvare a acestora.

Servicii la standarde europene

Abordarea pro-client înseamnă utilizarea unor pârghii care ne permit să dezvoltăm o relație consultant-client bazată pe încredere, respect reciproc și eficiență crescută. Consultanții companiei S38 sunt dedicați clienților, fiind mereu pregătiți să asculte problemele și nevoile pe care le aveți în legătură cu proprietatea pe care urmează să o tranzacționați.
A munci la standarde europene înseamnă a ieși din granițele impuse de piața de profil din România și accederea înspre o abordare unică, în care fiecare consultant va avea un singur client. În acest fel, consultantul se va apleca în totalitate asupra unei singure proprietăți, concentrându-și forțele pentru a reuși valorificarea acesteia în cel mai scurt timp.
Aducem spiritul occidentului prin menținerea dosarului propritetății dumneavoastră mereu activ. În acest fel, se va evita îngroparea acestuia într-o stivă de alte dosare, scăzându-i astfel șansele de a se finaliza tranzacționarea. Compania S38 nu își dorește acest lucru.
Privim proprietatea pe care doriți să o valorificați ca pe un obiect special, unic și extrem de valoros. De altfel, așa și este. Un agent imobiliar obișnuit nu ar putea să privească proprietatea în acest mod. Noi am construit o companie care face acest lucru. Vrem să vă asigurăm pe această cale că pădurea, terenul arabil sau terenul intravilan este o adevărată mină de aur.

Coroana

Extinderea normelor de căutare
Dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a relațiilor cu clienții este principala noastră grijă. Am crescut de-a lungul timpului fiind apreciați de clienți, ceea ce ne îndeamnă să îi respectăm și să ne asigurăm că tot ceea ce facem este în cel mai bun interes pentru ei.
În continuare, dorim să îmbunătățim timpii de finalizare a unei tranzacții, indiferent de prețul acesteia. Suntem conștienți de dificultățile pe care le întâmpinăm în cadrul oricărei tranzacții, motiv pentru care punem experiența și gândirea progresistă pe primul loc. Încercăm de fiecare dată să depășim barierele anterioare, să ne depășim limitele și să avem o gândire ”out of the box”.
Am conștientizat cu multă vreme în urmă importanța valorificării, a convertirii unui bun imobil în bani. În funcție de nevoile fiecărui client, am reușit să stabilim prețul corect, astfel ca tranzacția să poată să convertească proprietatea în cel mai scurt timp.
Suntem mereu cu un pas înainte în ceea ce privește capacitățile de promovare și abordarea de marketing, utilizând cele mai noi tehnologii în acest domeniu. Știm cât de mult înseamnă promovarea în domeniul nostru de activitate, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită acestui aspect, fie că este vorba despre reclame audio sau video, despre rețelele de socializare, despre anunțuri în presa de profil, precum și multe altele.

Ultimele oferte