Cauti un teren sau o padure de vanzare?

Tranzacționarea nu poate să fie mai simplă decât atât! Echipa S38 vă oferă posibilitatea de a fi la câteva click-uri distanță de o investiție a cărei rentabilitate este recunoscută și care urmează să vă aducă marje de profit considerabile. Fie că este vorba despre o pădure sau un teren intravilan sau arabil, tot ceea ce trebuie să faceți este completați cele câteva câmpuri marcate cu steluță.

Codul de securitate pe care îl solicităm este un cod care să ne protejeze pe noi împotriva unor atacuri nedorite venite din mediul online, respectiv acei ”boti” care completează automat astfel de formulare, încărcând în mod nedorit site-ul și blocând serverele.

Odată ce au fost completate câmpurile și s-a apăsat butonul ”Trimite”, în scurt timp un consultant vă va contacta pentru a discuta în detaliu cererea pe care ați făcut-o. Din acel moment, lucrurile vor deveni mai simple, iar finalizarea tranzacției mai apropiată.

Drept urmare, vă invităm să completați câmpurile de mai jos și să vă așezați cu încredere în fotoliu, pentru că Echipa S38 este aici pentru a încheia cele mai bune tranzacții pentru dumneavoastră!

1. Informatii personale

2. Informatii cerere

3. Cod securitate