Vino in echipa S38

Consilieri imobiliari Director Sucursala

Cum ar fi să lucrezi pentru S38 Company?

S38 Company este un lider în domeniul imobiliarelor, o companie dezvoltată la nivel național și cu aspirații realiste înspre zona internațională. Serviciile pe care le oferim sunt intermedierile imobiliare de păduri, terenuri agricole și terenuri intravilane. 

Discutăm despre proprietăți și suprafețe mari, în general peste 100 ha, ceea ce înseamnă că și valorile pe care le vom tranzacționa sunt de cele mai multe ori foarte mari. Vei avea ocazia să muncești într-un mediu dinamic, în care sunt interconectate perioadele de analiză făcută la birou, cu perioadele de vizionare a proprietăților pe care urmează să le preluăm în portofoliu. 

Ținând cont de tiparul proprietăților pe care le tranzacționăm, o să fii pus/ă în situația de a negocia cu persoanele care dețin vecinități ale proprietății, cu reprezentanți ai fondurilor de investiții sau cu investitori particulari, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. 

Care sunt valorile noastre?

Să oferim clientului expertiza necesară pentru a-și valorifica în cele mai bune condiții proprietatea.

Să construim o relație de încredere între noi și clienți, fie că este vorba despre ofertanți sau despre vânzători.

Să reușim perfectarea în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții a tranzacției.

Să avem o gândire pro-client, prin care să îi oferim acestuia posibilitatea de a-și valorifica activele și de a-l ajuta în evaluarea și managementul proprietății. 

Fiecare consultant se va ocupa de către un singur client, ceea ce înseamnă că ne vom putea ocupa în totalitate de obținerea celor mai bune rezultate, într-un timp foarte scurt.

În ceea ce privește ofertantul, îl asigurăm pe acesta că investiția pe care o face într-o pădure, teren agricol sau teren intravilan este menită să îi ofere o rentabilitate inițială, urmată de o marjă de profit rezonabilă. 

Cum te putem ajuta în dezvoltarea profesională

Alături de compania S38 vei putea să îți dezvolți tehnicile de negociere și de vânzare. 

Te vom învăța cum să colaborezi și cum să comunici cu un client, începând de la primul contact cu acesta, până la încheierea tranzacției și apoi la serviciile post-tranzacție.

Oportunitatea de a munci într-o companie care este în continuă expansiune atât la nivel național cât și la nivel internațional poate să îți deschidă porțile înspre avansarea în carieră, obținând astfel recunoștința pe care o meriți și pe care ai câștigat-o muncind alături de noi.

Îți punem la dispoziție cadrul perfect pentru a excela, fiind mereu nevoit/ă să faci față provocărilor despre care ne place să spunem că reprezintă calea înspre performanță și rezultate foarte bune.

Angajamentul nostru față de tine

Având în vedere că suntem o companie care tranzacționează proprietăți imobiliare, este evident că solicităm un comision din valorile tranzacționate, ceea ce înseamnă că la rândul tău vei fi bonificat/ă, pe lângă salariul lunar și cu comisioane din tranzacțiile pe care reușești să le finalizezi.â

Vei avea partea de concediu de odihnă în concordanță cu legislația muncii, de prime de succes și prime de vacanță.

Îți vom pune la dispoziție o organizație în care te poți integra perfect și care te va ajuta să crești și să evoluezi.

Bine ai venit în echipa S38 Company

Pentru a intra în echipa noastră, te invităm să îți trimiți CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de e-mail: office@s38.ro 

 

Ultimele oferte