Vino in echipa S38

Stai linistit. Sau agita-te.

Ignora acest mesaj. Sau implica-te.

Alegerea este a ta. Si eu stiu ca tu poti alege în mod conștient ce e mai bine pentru tine. Pentru viitorul tau. Pentru familia ta.
Meseria de agent imobiliar este una dintre cele mai frumoase din lume. Dacă aveai altă părere până Acum, asta se datorează faptului că nu ai fost lângă mine.
La fel ca si tine si eu am pornit de jos. Si am urcat pe scara succesului fiecare treaptă. Uneori am urcat cate doua. Alteori am căzut cate trei. Dar de fiecare dată m-am ridicat de jos, m-am scuturat de praf si mi-am continuat drumul.

În viata, nu conteaza de cate ori cazi. Important este sa te ridici o dată în plus.

Acum ai sansa de  te ridica. Sansa de a pasi pe treptele succesului intr-o companie în care cineva este mereu alături de tine, pregătit să te susțină, capabil să te ridice si hotarat sa nu lase pe nimeni în urma!

Sunt Stefan Niță. Performer. Trainer. Coach. Si nebun. Atat de nebun încât să stiu ca daca vrei cu adevarat ceva, nimic nu iti poate sta in cale!

Dacă simti ca a sosit momentul tau, clipă în care sa spui "ajunge!" si "de astăzi totul se schimba", vino sa iti câștigi locul în echipa mea!

Vino sa înveți cum poti face din imobiliare o artă, cum din agent de vanzari poti deveni Performer, cum din TU poti creste in CEL MAI BUN TU!

Scutura-te de praf si ridica-te! Dincolo de idei preconcepute, dincolo de obstacole, dincolo de VISE!

SUNA acum si programeaza-te pentru o întâlnire cu destinul. Ai stiut intotdeauna ca poti si meriți mai mult. Acum hai sa reusim impreuna!

Bine ai venit în echipa S38 Company

Pentru a intra în echipa noastră, te invităm să îți trimiți CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de e-mail: office@s38.ro 

 

Ultimele oferte