Seminar Gratuit

Seminar gratuit, Sell, este conceput pentru dezvoltarea tehnicilor de vânzări.

Dacă ești agent imobiliar angajat, freelancer sau manager de agenție imobiliară, acesta este seminarul la care trebuie să fii prezent.

Acest seminar îți va schimba viziunea despre vânzări.
Îți va face munca mai productivă și vei devenii un mult mai bun vânzător.

Rezultatele tale vor venii imediat.

 
Structura seminarului

Seminarul este structurat pe 3 module :

 1. Îți dorești să fii agent imobiliar ?

  Dacă îți dorești să fii agent imobiliar și să faci din această frumoasă meserie o carieră, trebuie să demonstrezi că o meriți.
  La acest seminar îți vei da seama dacă trebuie să schimbi ceva și mai ales ce este acel ceva ce trebuie schimbat.
  În lumea afacerilor, o definiție clasică a vânzării directe, se referă la comunicarea directă a informațiilor cu scopul de a convinge un potențial client să cumpere ceva – în cazul nostru un bun imobil – care să-i satisfacă nevoile personale.
  Tu ce crezi?

 2. Marketing

  Există numeroase definiții ale marketingului, dar eu voi folosii definiția Asociației Americane de Marketing : Marketingul este o funcție organizatorică și un set de procese pentru crearea, comunicarea și livrarea valorii către clienți și pentru gestionarea relațiilor cu clienții în modalități din care să beneficieze compania și acționarii.
  Tu cum crezi că ai putea să adaptezi această definiție în beneficiul tău?

 3. Atitudine și comportament

  Atitudinea este o stare mentală și neurală care exercită o influență directivă sau dinamică asupra răspunsului unei persoane la toate obiectele sau situațiile cu care este asociat. Comportamentul este unul dintre componentele atitudinii.
  Comportamentul agentului imobiliar este foarte important în întâlnirea cu clientul, la fel și atitudinea.
  Rămâne să stabilim împreună dacă tu ai o atitudine corespunzătoare si un comportament adecvat, prin care să-ți crești vânzările.