Vezi nenumărate anunțuri cu pădure de vânzare dar ele nu sunt simple anunțuri.

În România, pădurile reprezintă ”Aurul Verde” al țării, o bogăție de care dispunem și de care ne mândrim în fiecare moment. Pădure de vânzare

Ce reprezintă o pădure?

Pădurea, lemnul, reprezintă o resursă extrem de utilă în multe privințe, cu precădere în cadrul industriei prelucrătoare.
Tranzacționarea unei suprafețe de pădure poate să fie asemănată cu o operă de artă. Vânzătorul aduce elementele primare, pastelurile, șevaletul, hârtia, iar consultantul este artistul care creionează pictura finală.
În fiecare tranzacție se caută perfecțiunea.
În cazul meu este definită de prețul de vânzare final, de timpul scurt al intermedierii și de metodele de promovare.

Cine sunt ofertanții?

Ofertanții pe care îi caut, sunt în general, fondurile de investiții, companiile care operează în industria de profil, precum și investitorii privați. Nu mă limitez la granițele României, ci îmi caut clienți și în străinătate.
Tranzacționarea unei suprafețe de păduri reprezintă o muncă uneori titanică. Eu Ștefan Niță sunt nevoit să duc negocieri lungi cu vecinii proprietarilor pentru a reuși obținerea unei suprafețe mai mari de pădure.
Trebuie să se țină cont că în general, se caută păduri cu suprafețe de peste 100 ha.

Ce înseamnă o pădure de vânzare?

În viziunea mea, o pădure de vânzare, nu înseamnă un anunț pur și simplu, ci înseamnă o muncă pentru a transforma pădurea într-un produs vandabil.
Una dintre cele mai mari realizări ale mele este negocierea și alipirea unei suprafețe de 2000 ha pădure, în vederea tranzacționării acesteia.
Fiecare pădure scoasă la vânzare aduce cu ea o prezentare detaliată a componenței acesteia. Se vor oferi informații cu privire la poziționarea pădurii, altitudine și panta pe care se află pădurea.
Vor mai fi prezentate atât procentual cât și ca și suprafață tipurile de lemn din care este formată pădurea.
De asemenea, vă voi oferi date cu privire la vârsta copacilor pe tipuri de masă lemnoasă.
Pe lângă acestea, se prezintă clasa de producție a lemnului și starea juridică a pădurii.

De ce eu, Ștefan Niță?

În completarea celor de mai sus, veți dispune cu titlu informativ de infografice care să vă ajute să treceți cu rapiditate peste informațiile descrise textual.
Eu am un obiectiv foarte clar. Și anume să scadă timpul de realizare a tranzacțiilor imobiliare. Știu cât este de important să valorificați activul deținut, dar și cât este de important pentru un investitor să își respecte planul de afaceri propus.

Din acest motiv, îmi place să fiu mereu la înălțime și să obțin cele mai bune rezultate din fiecare tranzacție. CÂȘTIGĂM ÎMPREUNĂ!