Sunt foarte impresionat de calitatea agentilor imobiliari, a „unora ditre ei”, este vorba despre acei agenti care reinventeaza apa calda, si este de apreciat ca au o imaginatie de invidiat.
O imaginatie pe care multi si-ar dori sa o foloseasca in lumea reala. Pacat ca este folosita in scopuri neperformante de catre cei ce o detin. Nu stiu daca stiti dar s-a reinventat MLS-UL pe whatsApp.
Acest sistem functioneaza cam asa… se face copy/paste cu oferte din piata libera. Colaborari din toate pozitiile. Ce conteaza ca nu ai contract, ce conteaza ca nu poti garanta comisionul anuntat, ce conteaza ca nu poti garanta corectitudinea actelor, ce conteaza ca nu poti garanta cine este proprietarul de drept.
Se merge pe premiza „dai inainte sa-i ardem pe fraieri”, bineinteles ca fraierii din punctul lor de vedere sunt clientii cumparatori. Ce este mai grav? Este faptul ca l-am sunat pe unul dintre agentii imobiliari din piata, care promoveaza reprezentarea exclusiva, si intrebandu-l ce parere are mi-a raspuns sec: „pai te sar si cu contract si atunci ce mai conteaza contractul?”. Impresionant faptul ca multi nu-si gasesc locul... , si este foarte greu sa te schimbi dar mai greu este sa ramai la fel. Incercati baieti sa faceti ce stiti voi mai bine si sa incercati sa va schimbati... faceti-o.
De mic copil mi-au placut povestile in care printii reuseau sa salveze printesele, daca vi-l aduceti aminte pe Flamanzila, Pasarila Hat Lungila, cu totii aveau o imaginatie bogata dar nu aveau frane, nu stiau cand sa se opreasca. Pacat ca din dorinta de a face lucruri doar cer si nu fac nimic altceva. Tot ce se intampla astazi pe piata este un mit care in viziunea unora va deveni realitate.
Domnilor agenti, clientii s-au desteptat… povestile au devenit legende si legendele mituri. 
Traim intr-o lume in care informatia este la indemana oricui. Cand ne intalnim vorbim despre realism pe baza de planuri si statistici, este impresionant sa vad cum unii inca traiesc in tara fanteziei. Si culmea se cred si mari destepti!!!