Curs de vanzari - FII DE NEOPRIT! DEVINO O MASINA DE VANDUT! 29-01 iulie Bucuresti

Sa fim realisti: traim intr-o perioada in care majoritatea oamenilor isi reduc asteptarile. Traim intr-o perioada de incertitudine extraordinara: intr-un moment in care peste 80% dintre romani cred in scaderea calitatii vietii pentru ei insisi si viitorul copiilor lor. Suntem intr-un moment de schimbare - unde trebuie sa prosperam si nu sa supravietuim.

Voi răspunde la orice întrebare adresată de oricine își dorește să plece într-o călătorie pentru a prospera si a-si cladii succesul. Cu siguranta te pot ajuta in asezarea fiecarei caramizi pentru a trece la urmatorul nivel al vietii tale.

Cum sa fac ca frumoasa meserie de agent imobiliar sa o duc la nivel de performer? SA FIU DE NEOPRIT! SA DEVIN O MASINA DE VANDUT!

DETALII CURS:

Durata: 3 zile
Perioada: 29 iunie-01 iulie
Locatie: Bucuresti, Sos. Dudesti-Pantelimon nr.42, Rams Business Park, et 4
Pret: 490 lei
Certificare: Stefan Nita

Cui se adreseaza?

Agentilor imobiliari

Acest curs vizeaza deblocarea si dezlantuirea fortelor din interiorul tau. Te pot ajuta sa depasesti orice limita si sa-ti creezi calitatea vietii pe care o doresti si o meriti. 

Cuprinsul cursului:

Ziua I - HARTA AGENTULUI IMOBILIAR

 

Pentru ca piata imobiliara se misca cu o viteza uluitoare si profilul clientului este intr-o continua  modificare am creat HARTA AGENTULUI IMOBILIAR   ca tu sa stii in permanenta unde te afli.

Pentru a-ti creste volumul vanzarilor ideal este sa ai o viziune clara asupra locului unde te afli. Poate ai muncit foarte mult  la un plan de crestere al vanzarilor structurat si aranjat sau  l-ai realizat platind un specialist. Mai mult, te uiti la el si-l urmezi cu sfintenie si totusi ceva nu merge. Nu-ti vezi obiectivul atins si nu reusesti sa ajungi acolo unde ti-ai propus.  Este ca atunci cand pleci la un drum, stii locul de unde pleci, stii unde trebuie sa ajungi, in functie de anotimp te interesezi si cum v-a fi vremea, iei in calcul eventualele intarzieri sau obstacole, iti iei anumite masuri de siguranta si te pregatesti si pentru lucruri neprevazute. Asa este si cu meseria ta,  de agent imobiliar. In acel plan de crestere al vanzarilor ai luat in calcul anotimpul, posibilele intarzieri sau alte obstacole? Ai nevoie de o cartografierea unei harti care sa te pregateasca si pentru acele lucruri neprevazute ce pot aparea si astfel nu vei mai fi luat prin surprindere iar vanzarile tale in mod natural vor urca din ce in ce mai sus. 

Piramida neurologica.

Modelul nivelurilor neurologice al lui Robert Dilts, expert de top in NLP, leaga conceptul de nivel logic cu sistemul nervos. Acesta a sugerat ca fiecare dintre noi opereaza pe sase nivele neurologice. Nivelul neurologic nu se refera la componenta fizica a creierului, ci dimpotriva, acesta este un model pentru edificarea componentei logice, in relatie cu procesele si conexiunile la nivelul sistemului nervos.  Structureaza nivelurile logice ale perceptiei creierului. Si este model fundamental de structurare al psihicului.

FII DE NEOPRIT! DEVINO O MASINA DE VANDUT!

Ziua II - INAUNTRUL MINTII

 

Fa-te inteles!

Comunicarea rezida in rezultatul obtinut. Daca comunici fara a obtine rezultatul dorit ai comunicat degeaba. Iti voi arata cum sa comunici prin cele 5 simturi (VAKOG).

Noi, oamenii, gandim in imagini, sunete sau senzatii. Canalele de comunicare sunt diferite de la om la om, motiv pentru care unii comunica in imagini, altii comunica prin sunete iar altii prin simturi. Cu totii detinem toate canalele de comunicare dar avem unul dominant. Identificand simtul dominant, transpunand si traducand mesajele unui agent imobiliar pot fi transmise cu mult mai mult succes.

FII DE NEOPRIT! DEVINO O MASINA DE VANDUT!

Ziua III - META MODELUL

Cum sa pui intrebari ca sa afli adevarul din spatele cuvintelor. Sa stii ce sa intrebi ca sa inveti sa asculti.

Cel mai puternic instrument de comunicare si cele mai valoroase aptitudini... ale tale sunt. Cele  treisprezece forme cheie ale gandirii ofera un mijloc de identificare atunci cand un agent imobiliar le foloseste. Practic, folosirea acestui model reduce neintelegerile care pot aparea in comunicare. Meta modelul ofera un mod subtil de indrumare pentru a ajuta o persoana sa detina moduri mai bune de gandire.

Inainte de a alege sa te inscri, iata parerile celor care au participat la cursul din luna februarie:

 

Feedback oferit de Corina Popescu - Reprezentant Titirez.ro

Feedback oferit de Daniel Dobre - Team Leader la Daniel Dobre Imobiliare

Feedback oferit de Daniel Balica - Partener Asociat Zone Real Estate

Feedback oferit de Roxana Alecu - psiholog

FII DE NEOPRIT! DEVINO O MASINA DE VANDUT!

SA INCEPEM CURSUL SI SA NE DUCEM VIATA LA URMATORUL NIVEL!

INSCRIE-TE ACUM!